Op vakantie bij de Boer

Beleef een vakantie in Noord Holland om nooit te vergeten. Op het erf van een boerderij / Hofstee in West Friesland. Heerlijk rustig en geschikt voor alle leeftijden.Wil je een ritje op de tractor maken, de pasgeboren kalfjes voeren, durf je ‘echte’ melk te drinken en je bent niet bang om een beetje vies te worden? Kom dan snel genieten het echte boeren landleven!

Beschikbaarheid

Download onze leveringsvoorwaarden hier

Kalender word geladen......
- Vrij
 
- Bezet

klik hier voor de tarieven

Accommodatie

U verblijft in een royale vrijstaande vakantiewoning voor 6 personen met vrij zicht over de weilanden. De vakantiewoning beschikt over een grote woonkamer met luxe open keuken en openslaande tuindeuren naar de veranda.

Meer informatie
Vakantie Bij De Boer 01
Vakantie Bij De Boer 02
Vakantie Bij De Boer 03
Vakantie Bij De Boer 04

Omgeving

Gelegen aan vele wandel en fiets routes.Vlakbij Amsterdam, Hoorn en Enhuizen. Het Markermeer IJsselmeer voor watersport en recreatie op 5 minuten loopafstand. Rustig maar centraal gelegen.

Meer informatie
Omgeving
Omgeving

Contact

Gerard van Dijk en Ingrid de Sain

Dorpsweg 151
1697 KK Schellinkhout

info@opvakantiebijdeboer.nl
06-36079496

Beleef een vakantie om nooit te vergeten op het erf van een boerderij. Wil je een ritje op de tractor maken of de pasgeboren kalfjes voeren? Dat kan! Heerlijk buiten leven en beleven, in of rondom het IJsselmeer. Wie wil dat nou niet?